Wim Vos Automatisering

Freelance Systeembeheer

Freelance Systeembeheer

Gespecialiseerd in:

  • Freelance Systeembeheer voor het MKB
  • Prive cloud systemen, VPN en systeembeveiliging
  • Opleidingen, trainingen met begrijpelijke uitleg
  • E-commerce, Webwinkels, Websites en onderhoud
  • Computerhulp en onderhoud voor particulieren

Terwijl uw vertrouwen in Cloud-technologie toeneemt, wordt het tijd om te overwegen uw cloud-infrastructuur terug in-huis te nemen.

Voor bedrijven

Wim Vos Automatisering is een professioneel freelance systeembeheerder voor middelgrote en kleinere organisaties (MKB).

Wij bouwen en onderhouden op een efficiënte en pragmatische wijze uw computersysteem. Wij staan niet onder contract van enige grotere organisatie (zoals Microsoft of Google) en kunnen u daarom volledig autonoom adviseren.

Wij adviseren u de modernste onafhankelijke systemen die ook van u blijven. Wij verkopen uw data, email of systeem nooit onderhands door aan anderen, maar wij zijn er direct voor uw eigen systeem. Gevolg is dat U eigenaar blijft van uw systeem en niet later torenhoge rekeningen krijgt van bedrijven waar u niet meer vanaf kunt. (Op verzoek kunnen wij u weer losweken van dergelijke contracten)

Wij doen Uw algemene systeembeheer efficiënt en grotendeels op afstand, maar blijven altijd persoonlijk met U in contact.

Wij zijn specialist in Ubuntu Linux Cloud systemen, en Windows. Specialist in private cloud, veiligheid en kosten efficiëntie van uw netwerk, mobiel werken met uw iPad, iPhone en Android apparaten in uw eigen systeem.

Laat mij u eens persoonlijk uitleggen wat ik met het bovenstaande bedoel. Kortom bel mij eens voor uw Freelance Systeembeheer.

computerhulp Arnhem

Voor particulieren

Zo kan ik ook uw eigen privé Windows 7, 8 of 10 of Linux computer onderhanden nemen zodat u hem weer kunt omarmen en hij weer net zo goed en efficiënt werkt als toen u hem net kocht.

Ik kan Uw computer repareren als hij "vreemd" doet, virusverwijdering en viruspreventie programma’s installeren. Zelfs als uw computer niks meer doet kan ik hem meestal repareren.
Ook kan ik u adviseren uw eigen Cloud (overak bij uw bestanden kunnen), veilig internetten, pivacy gaten aanwijzen, adviseren over multimedia, uw foto's, ADSL.

Hoe u eenvoudig een eigen website kunt maken of een goed draaiende webwinkel kunt opzetten. Voorkomen en genezen van RSI klachten, die belangrijke gegevens en foto's van uw harde schijf te redden enzovoorts.

computerhulp Arnhem

Wist u dat ik uw oude computer een complete makeover kan geven met een product genaamd Freshbook zodat uw oude computer sneller wordt als toen u hem kocht en veel beter en betrouwbaarder werkt dan ooit tevoren.

Weleens gedacht dat Windows niet “af” was? U had gelijk! Freshbook is wel af en heeft geen virusscanner meer nodig, stelt geen moeilijke vragen of u die exotische update nu wel of niet moet toestaan. Freshbook is een systeem dat gewoon werkt en blijft werken zonder moeilijkheden en nog hip is ook.  Vraag mij ernaar, of hou deze website in de gaten.

Laat mij jouw website mobiel maken

mobile-website

 

Wist je dat je website gemiddeld voor 38% met een mobiel apparaat bekeken wordt?
Het is dan ook van belang om er zeker van te zijn dat je website geschikt is voor mobiele apparaten.

 

Controleer dit op:
google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ of

https://validator.w3.org/mobile/

Ik kan je website mobiel maken.
De kosten zijn vanaf €299,- afhankelijk van de originele website.
Neem contact op voor meer informatie.

 

W

e

b

s

i

t

e

 

m

o

b

i

e

l

Gratis Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de

Gratis Nieuwsbrief

Het is altijd bruikbare en recente informatie en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

We hebben 4 gasten en geen klanten online