Help

De kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen (FAQ) en artikelen. U kunt de artikelen waarin u geïntereseerd bent in deze categorie of in de sub-categorieën lezen Vijf verschillende versies van Windows Vista

Antwoord:

Er zijn vijf verschillende versies van Windows Vista beschikbaar. Elke versie is gericht op de behoeften van een speciaal type gebruiker. Grote, internationale organisaties met een complexe IT-infrastructuur wordt aangeraden om het gebruik van Windows Vista Enterprise Edition te overwegen.

Home Basic / Home Basic N - is ideaal voor huishoudens met basiscomputerbehoeften zoals e-mails verzenden, surfen op internet en foto's weergeven. Deze versie is gemakkelijk in te stellen en te onderhouden en stelt u in staat snel te vinden wat u zoekt op uw pc en op internet. Het biedt daarbij het een veilige omgeving en helpt u beschermen tegen een onvoorspelbare wereld.

Windows Vista Home Premium - is de versie die het meest geschikt is voor desktops thuis en draagbare pc's. Het baanbrekende ontwerp geeft u een scherper perspectief op de wereld en biedt tegelijkertijd de gewenste productiviteit, entertainment en beveiliging op uw pc thuis of onderweg.

Business / Business N - is de eerste versie van Windows die speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van kleine bedrijven. U hoeft minder tijd te besteden aan technische ondersteuning, waardoor u over meer tijd beschikt om aan het succes van uw bedrijf te bouwen. Windows Vista Business is de definitieve keuze voor uw bedrijf, vandaag en morgen.

Ultimate - Windows Vista Ultimate is de keuze voor wie naar volledigheid streeft. U schakelt gemakkelijk over tussen de werelden van werk en spel met de complete versie van Windows Vista. Ultimate biedt de prestaties, beveiliging en mobiliteitsfuncties die u nodig hebt voor het werk en alle entertainmentfuncties die u maar kunt wensen.

Enterprise - is ontworpen met het oog op een significante verlaging van de kosten en risico's van IT en voldoet aan de behoeften van grote, mondiaal opererende organisaties met een complexe IT-infrastructuur.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee

Artikel details

Artikel ID: 21

Categorie: Windows Vista

Datum toegevoegd: 30-09-2009 14:17:37

Aantal bekeken: 813

Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.1/5.0 (38)

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid