Help

De kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen (FAQ) en artikelen. U kunt de artikelen waarin u geïntereseerd bent in deze categorie of in de sub-categorieën lezen Heb Security Central via internet binnen gekregen

Antwoord:

Security Central is een hoax anti spywareprogramma dat op zich spyware is.

Wat dit programma doet:
Security Central is een bedrieglijke anti-spyware programma dat misleidende reclame en agressieve technieken gebruikt om ervoor te zorgen dat het niet verwijderd wordt . Dit programma wordt geïnstalleerd zonder uw toestemming door het gebruik van malware die als het wordt uitgevoerd, stilzwijgend in de achtergrond download en installeert en dan start..

Zodra het programma wordt gestart zal het uw computer schijbaar scannen en vervolgens een verscheidenheid van valse infecties ontdekken.
U kunt echter deze infecties niet verwijderen zonder eerst het programma te kopen.
Deze infecties zijn allemaal niet echt, Security Central probeert u alleen bang te maken en u te verleiden tot de aankoop van het programma. Om zich te beschermen, staat Security Central niet toe dat uitvoerbare programma's inclusief anti-malware en anti-virus programma's runnen totdat het proces van Security Central is beëindigd.

Onderstaand ziet u wat foto's van Security Central

Security central

Terwijl Security Centraal runt op uw computer krijgt u ook pop-ups en nag schermen op uw computer.. De tekst van een van deze schermen suggereren dat kwaadaardige activiteit werd geconstateerd en vervolgens adviseren ze dat u Security Central koopt om uzelf te beschermen. De tekst van een van deze berichten is vaak:
Windows Security alert Windows Security alert
Windows meldt dat de computer is geïnfecteerd. Antivirus software helpt om uw computer te beschermen tegen virussen en andere beveiligingsrisico's. Klik hier voor een volledige scan van uw computer. Uw systeem kan nu in gevaar zijn. etc.

Als Security Central is geïnstalleerd op uw computer, adviseer ik u het niet te kopen. In plaats daarvan kunt u gebruik maken van de gratis verwijderings software hieronder om deze infectie te verwijderen van uw computer.

scanning-screen

fake-alert


Een goed en gratis te gebruiken programma voor oplossen van Security Central :

register sleutels die HijackThis vindt o.a.

O4 - HKCU\..\Run: [system ] C:\WINDOWS\systemdb.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Security Central] C:\Program Files\Security Central\Security Central.exe
lees ook de disclaimer:
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee

Artikel details

Artikel ID: 34

Categorie: Virus vragen

Datum toegevoegd: 16-02-2010 11:06:13

Aantal bekeken: 2411

Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.3/5.0 (37)

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid