Wim Vos Automatisering

Freelance Systeembeheer in Velp/Arnhem

Selecteer de taal

motivation

Vaak komen beginnende groeiende bedrijven naar mij toe met de vraag om hun computer systeem uit te breiden, er wordt gesproken over een centrale Server, en/of extra werkstations die samenwerken in een netwerk op een kantoor.

Natuurlijk geef ik daar graag advies over. Een server is echter niet altijd de beste oplossing. Van belang is: gebruikergemak, back-up en Veiligheid. In de Cloud werken is uitstekend, maar alsjeblieft geef uw bedrijf(sgegevens) niet aan andere bedrijven zonder eerst van mij gehoord te hebben over de nadelen.

Wat kunt u als klant van mij als uw Systeembeheerder verwachten?
Van mij kunt u verwachten dat u zonder enig probleem uw werk op uw computer kunt doen.
Ik zorg ervoor dat uw gereedschap (uw computersysteem) om uw werk goed te kunnen doen scherp en up-to-date is en blijft.

Als u iets niet lukt, bel me gerust; dan zorg ik ervoor dat het wel lukt. Als u een bestand kwijt bent geraakt; bel Wim, ik zorg dat het weer terug komt.
Ik zorg dat het systeem effici├źnt werkt en blijft werken tot het einde van onze overeenkomst en ongetwijfeld een tijdlang erna.
Als er onverhoopt iets mis gaat, los ik dat, meestal binnen 4 uur op, rapporteer ik op verzoek volledig wat er is misgegaan, waarom dat kon gebeuren, en wat er is gedaan om dat in de toekomst te voorkomen.

Wat verwacht ik als uw Systeembeheerder van U?
Ik verwacht dat u mij uw systeembeheer laat doen. Ik ben uw specialist in wat ik doe. Ik geef onafhankelijk recht door zee advies zonder obscure achterdeurtjes.

U bent specialist in wat u het beste doet. Schoenmaker houd je bij je leest. Dat wil niet zeggen dat u niet hoeft te begrijpen hoe uw systeem in elkaar zit. Alleen zie ik dat kleinere ondernemers vaak vanuit een oerdrang om goedkoper uit te zijn, alles proberen zelf te doen en soms dagen bezig zijn om een computerprobleem op te lossen wat ik in een minuut oplos.

Als u in plaats van het zelf proberen, die uren zou besteden aan uw eigen specialiteit, dat waar u goed in bent, kunt u mij die minuut waar ik goed in bent makkelijk betalen, is het veel sneller opgelost en zonder enige frustratie.

U vertelt mij uw wensen en ik adviseer de beste of de goedkoopste oplossing, het blijft uw keuze. Ik ben en blijf onafhankelijk van grote multi nationals en mijn advies is daarom schoon en helder.