Wim Vos Automatisering

Freelance Systeembeheer

wimvosautomatisering

Gespecialiseerd in:

  • Google zoekmachine optimalisatie -Bovenaan in zoekmachines
  • Nextcloud Uw eigen priveCloud, op uw kantoor of in IJsland
  • Opleidingen, trainingen met begrijpelijke uitleg
  • Joomla en Prestashop Webwinkels, Websites en onderhoud
  • Computerhulp en onderhoud voor particulieren

Terwijl uw vertrouwen in Cloud-technologie toeneemt, wordt het tijd om te overwegen uw cloud-infrastructuur terug in-huis te nemen.

Voor bedrijven

Wim Vos Automatisering is een professioneel freelance systeembeheerder voor middelgrote en kleinere organisaties (MKB).

Wij bouwen en onderhouden op een efficiënte en pragmatische wijze uw computersysteem. Wij staan niet onder contract van  grotere organisaties (zoals Microsoft of Google) en zijn daarom volledig autonoom.

Wij adviseren u de modernste onafhankelijke systemen die ook van u blijven. Wij verkopen uw data, email of systeem nooit onderhands door aan anderen, maar wij zijn er direct voor uw eigen systeem. Gevolg is dat U eigenaar blijft van uw systeem en niet later torenhoge rekeningen krijgt van bedrijven waar u niet meer vanaf kunt. (Op verzoek kunnen wij u weer losweken van dergelijke contracten)

Wij doen Uw algemene systeembeheer efficiënt en grotendeels op afstand, maar blijven altijd persoonlijk met U in contact.

Wij zijn specialist in Ubuntu Linux Cloud systemen en Windows. Specialist in private cloud, veiligheid en kosten efficiëntie van uw netwerk, mobiel werken met uw iPad, iPhone en Android apparaten in uw eigen systeem. 

Al uw artikelen bovenaan in Google en andere zoekmachines.

Laat mij u eens persoonlijk uitleggen wat ik met het bovenstaande bedoel.

computerhulp Arnhem

Voor particulierenhandschuden

Zo kan ik ook uw eigen privé Windows 7, 8, 10 of Linux computer onderhanden nemen zodat u hem weer kunt omarmen en hij weer net zo goed en efficiënt werkt als toen u hem net kocht.

Ik kan Uw computer repareren als hij "vreemd" doet, virusverwijdering en viruspreventie programma’s installeren. Zelfs als uw computer niks meer doet kan ik hem meestal repareren.
Wij bouwen uw eigen privéCloud (overal bij uw bestanden kunnen), veilig internetten, pivacy- en beveiliginsgaten aanwijzen, adviseren over multimedia, uw foto's enz.

Hoe u eenvoudig een eigen website kunt maken of een goed draaiende webwinkel kunt opzetten. Die belangrijke gegevens en foto's van uw harde schijf te redden enzovoorts.

 

wimvosautomatisering QR Codeklik voor een QR code en zet mij in uw contactlijst.

Gratis Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de

Gratis Nieuwsbrief

Het is altijd bruikbare en recente informatie en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Wie is online

Momenteel zijn er 12 bezoekers online