Wim Vos Automatisering

Freelance Systeembeheer

Nachtzicht camera’s in het veld
Beveiliging van landgoed
Automatische Wildtelling

 

woodland1Wij installeren en onderhouden en repareren mesh netwerk Landgoedcamera's op uw wildpark of landgoed in heel Europa. We gebruiken o.a. Buckeyecam camera's en ons eigen ontwerp camera's  gebaseerd op de Raspberri Pi met Babel routing protocol.

De nachtzicht camera’s worden op strategische plaatsen op het landgoed aangebracht en zenden hun beelden draadloos naar een centraal gekozen punt. Er is in principe geen GSM aansluiting nodig.

De 5 Mpixel (2048x1536) camera’s hebben een bewegingssensor die ervoor zorgt dat binnen 0,1 sec de eerste foto wordt gemaakt. Zolang er iets in het beeld beweegt worden er continue 2 beelden per sec gemaakt en doorgestuurd naar een basisstation.
 
De camera units zijn volledig self-supporting en worden gevoed door een zonnepaneel. Iedere camera heeft een reikwijdte van ongeveer 1,5-2,5 Km afhankelijk X80-Wireless-Cameravan omstandigheden en type. D.m.v een mesh netwerk communiceren de camera's met elkaar. De reikwijdte  kan worden vergroot door repeaters . Ook de camera’s zelf kunnen als repeater dienen. Zo kan een bosgebied of landgoed van honderden kilometers moeiteloos worden bestreken. Camera's worden door ons aangepast zodat ze voldoen aan de Nederlandse regelementen.

Als het basisstation op het internet staat aangesloten kunnen de beelden op mobiele telefoons overal worden bekeken.


Voor meer informatie bel of email me gerust.

 

gebiedx80 repeater network

wimvosautomatisering QR Codeklik voor een QR code en zet mij in uw contactlijst.

Gratis Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de

Gratis Nieuwsbrief

Het is altijd bruikbare en recente informatie en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Wie is online

Momenteel zijn er 13 bezoekers online