Wim Vos Automatisering

Freelance Systeembeheer

Dit was een pagina over hoe een website te maken met wat voorbeelden. Het is echter uitgegroeid tot een portfolio aan websites die gebouwd heb.

Het zelf maken van een website is relatief eenvoudig. Het internet staat er vol van en ik kan u er ook alles over vertellen. Maar dan… Wilt u dat uw website eenvoudig door zoekers naar uw product of service gevonden wordt? Dan moet uw website dus bekend zijn bij zoekmachines als Google.

Wilt u meer gegevens over uw bezoekers? Bijvoorbeeld welke van uw pagina’s het meest populair zijn? Google Analytics is een oplossing maar zeker niet de beste.

Of wilt U artikelen of services direkt verkopen op uw website, een webwinkel ook wel e-commerce genoemd.
Hier zijn een paar voorbeelden van websites en webwinkels die ik gemaakt heb of bij betrokken ben:

Miracles_in_Contact
kozloodgieterskl

 

Hostingprovider voor uw website

Mijn advies voor100% stabiele Website hosting gebruik je Alphamega. Voor het technische gedeelte kun je bij mij terecht en voor het grafische ontwerp en tekst schrijven ken ik weer mensen die daarin zijn gespecialiseerd zijn. Zo komen we samen tot een uitstekend resultaat dat hoog scoort bij de zoekmachines.

Ik heb al een website maar er gebeurt niks

Controleer je eigen website eens met de W3C validator, Of laat mij er eens naar kijken, het is geheel gratis en verplicht u tot niets. Het geeft direct inzicht in hoe de website werkt en waar alle links naartoe gaan, maar ook links die nergens naar toe gaan. De meeste mensen die dit doen staan verbaast dat er nog "dode" links zijn op hun website terwijl ze toch zo zorgvuldig aan hun website gewerkt hebben.

 

computerhulp Arnhem

wimvosautomatisering QR Codeklik voor een QR code en zet mij in uw contactlijst.

Gratis Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de

Gratis Nieuwsbrief

Het is altijd bruikbare en recente informatie en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Wie is online

Momenteel zijn er 11 bezoekers online